Hvad kan du bruge en sexolog til?

HVAD ER EN SEXOLOG OG HVAD KAN DU BRUGE EN SEXOLOG TIL?

Jeg oplever desværre en masse forudindtagede og fordomsfulde meninger om, hvad en sexolog er. Dette er med til at skabe et misvisende billede, af hvad jeg, som sexolog, kan hjælpe dig med. Jeg vil forsøge at forklare kort her, hvad en sexolog laver: 

En sexolog  er en terapeut, der, via forskellige terapiformer, kan rådgive og give dig personlig indsigt i sexologiske problemstillinger.

 En sexologs opgave er at få dig til at åbne op for de ting, som fylder i dit liv. Det kan være de elementer, der gør, at dit liv ikke er, som du ville ønske, det var. Fx udfordringer, hvor du er på bar bund i forhold til, hvordan de kan løses eller håndteres. 

Min opgave som sexolog er bl.a. at få stillet spørgsmål til de ting, du kommer med, og at få kigget nysgerrigt og uddybende på dine problemstillinger sammen med dig. Min opgave er at få dig til at sætte ord på de følelser og tanker, du går med, samt de udfordringer, som hindrer dig i at leve i et godt og dejligt kærlighedsliv med alt det, som hører med . 

En sexolog kan med spørgeteknikker, øvelser og teorier hjælpe dig med at få en forståelse for, hvad der ikke er, som det skal være, i dit liv, og derudover hjælpe med, hvordan du kan ændre netop dette. Du vil blive bedre til at lære at forstå disse udfordringer. Du vil blive bedre til at gøre noget andet end det, du plejer at gøre, altså få nye metoder og måder at tackle tingene på, når de opstår. Og ikke mindst lære dig selv bedre at kende rent følelsesmæssigt og seksuelt, så både du og dit liv er i balance. 

 

Om mig:

Mit navn er Carsten Osmund. Jeg er sexolog, livsnyder og nysgerrig på livet.

Jeg har gennem hele mit voksenliv været undersøgende og nysgerrig på, hvorfor vores følelsesmæssige relationer og seksuelle lyster både kan give os så meget livsglæde, lykke og appetit på livet – og samtidig også give os håbløshed, fortvivlelse og mangel på livskvalitet. Hvordan vi det ene øjeblik kan svæve på en lyserød sky, og det næste øjeblik være helt nede i kulkælderen.

Kærlighed og seksualitet fylder nemlig utrolig meget i vores hverdagsliv. Det gør det i hvert fald i mit. 

Jeg har personligt været på både den lyserøde sky og i kulkælderen mere end én gang, og det er derfor, at jeg efter mange års tilløb endelig besluttede mig for at arbejde seriøst med mig selv gennem terapi.

Jeg ville tage ansvar for mig selv, mine tanker og mine følelser. Det er nemlig kun os selv, som kan ændre tilværelsen, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være.

Min mission er grundlæggende at lære folk et sprog for sex, da jeg tror på, at sex ikke kun er en grundsten i menneskelivet, men også en kilde til nogle af de største fornøjelser, hvis ikke endda den største. Desuden tror jeg, at et parforhold kan hele gennem det seksuelle. Alle har ret til et sexliv, som de kan være stolte af og tilfredse med, men det kræver, at man tør ytre sine behov, og det er det, jeg er her for at hjælpe med.